Michelle Rosenstedt

trevlig torsdag hos calle och linda
Äntligen!
Sist vi umgicks var för tusan innan jul(!?) det var sist vi bjöd, men det var värt att vänta på att bli igenbjuden. Vilken god mat och fantastiskt umgänge. Bara bra att det är sommar så vi fick njuta av deras veranda och ljuvliga trädgård, och thyra var i sjunde himmelen, en STOR gräsmatta hon kunde springa på och dessutom var barnpoolen framtagen och ifylld till hennes förtjusning. Vi hann precis få av henne kläderna innan hon dök i och sen satt hon i den medans vi vuxna tog en fördrink på verandan och titta på.
Och vi hade underbart tur med vädret, ända fram tills vi skulle äta, då började mulna på och det blev jättekallt i luften plötsligt... vi hann äta upp och calle hade precis satt upp kubbet innan det vräkte ner. Som tur var hade vi då dragit oss in och börjat spela spel istället. Linda gör världens goaste knäckebröd, verkligen skitgoa (om man inte glömmer saltet förstås) hehe..
Calle och Lindas fina tjejer, tyvärr var lilla Millie sjuk och hade feber så hon var inte riktigt i sitt esse om man säger så.. stackaren. Och stackars linda och calle som hölls vakna sedan hela natten av en sjuk och gråtandes liten tjej, inte för jag hade det så mkt bättre med en snarkandes jimmy och en orolig vaken nattuggla till dotter. Skillnaden var att vi kunde köra hem och slänga oss i soffan medans dem hade en lång bilfärd framför sig då dem skulle på bröllop dagen efter. Och ja, vi sov där över natten om ni inte redan räknat ut det.
mina älsklingar!
Det är inte slumpen att Thyra valt att leka med ett instrument av alla millies leksaker, hon är faktiskt väldigt musikalisk och spelar mkt på sitt piano där hemma också. Kanske en blivande mozart?
Vet inte var det kommer ifrån bara, för jag är tondöv och jimmy har taktkänsla så man kan gråta..
Imorgon blir det hörby marknad, hej så länge.