Michelle Rosenstedt

Jag har fått jobb!
Eller nja, kanske inte helt 100.. Men idag ringde en person från "wurth" som hade en kort telefonintervju med mig och han skulle återkomma på torsdag OM han vill träffa mig igen på en riktig intervju på måndag nästa vecka.
Saken är den att VARENDA gång utan undantag som en person ringt mig ang ett jobb el intervju har jag fått jobbet. Så därför räknar jag med att jag redan har fått jobbet innan jag ens gått på Intervjun.
 
Men om jag skulle ha fel och han inte återkommer alls så är det första gången det händer. Men min magkänsla säger mig att detta jobbet är mitt, haha!
 
I så fall börjar jag den 1 Augusti, vilket är helt perfekt för då är jag nyss hemkommen från en skön semester och har förråddet fullt av energi och förhoppningsvis har jag barnen inskolade då också.
 
Jobbet är ett säljjobb där jag som distriktssäljare kommer åka runt både till gamla och nya kunder och sälja maskiner och bilar till byggbranschen, typ grävmaskiner och så om jag förstår det rätt... Jag som bara kan fylla på olja på bilen, det är ungefär dit min kunskap sträcker dig. Jaja, tur man är snabblärd och anpassningsbar.
 
Idag är det Valborg och jag är skittrött, helt slut på energi men jag tror det har med den där luriga vill-inte-bryta-ut-så-jag-kan-bli-frisk förkylningen. Jag har legat på soffan hela dagen och när barnen sov middag gjorde jag också det. Klockan är snart 18 och jag har inte ens lagat kvällsmat ännu, Jimmy kommer få en chock när maten inte står på bordet och hemmet är skinande rent när han kommer hem, men man kan inte vara perfekt jämt, även solen har sina fläckar och idag är en väldigt fläckig dag.
Thyra är en "glitter och glamour" tjej ut i fingerspetsarna och blev himla glad när hon hittade en bortglömd sminkbox i bilens handsfack häromdagen när vi inväntade Jimmy på Kiwis parkering
Så här knasig ser hon ut när hon tittar sig i spegeln i solskyddet, men visst blev hon fin med hela pannan full av glitter;) Det tyckte hon också.
 
Nu kommer Jimmy hem om ca 5 min, man kanske ska slänga in en självskötande Stinas kyckling så man kan ligga kvar i soffan en timme till.
 
Trevlig valborg alla!!