Michelle Rosenstedt

vårdag och drömmar
Blev hämtas av mamma och Ola i onsdags så jag var på plats innan brorsan kom på natten. Mysig kväll blev det med tv tittande och god mat. 
På morgonen efter en gemensam frukost körde vi och titta på bil till mig. Jag och brorsan åkte själva till en bilhandlare och inköpte min pärla som jag är såå nöjd med :) jag glider runt i den som en drottning. 
 
Det visade sig dock att den hade ett skit kasst batteri så jag och brorsan drog till biltema och köpte ett nytt. Det var bra att ha med storebror som hjälpte mig att måtta och köpa rätt sort. Sen köpte han med sig fika tillbaks till Ola och mamma som vi åt ute i trädgården. Det var ju en underbar vårdag. Kusinerna som längtat efter varandra har haft jättekul och Thyra och Mithras leker jättebra tillsammans. Det glädjer mig så 💖
 
Bilen. Nu ska vi väl få plats ;) 
Kusins på trappen
Mormor/farmor njuter av en samlad familj i vårsolen. 
 
 
Efter maten körde jag hem och efter att barnen var lagda tog jag ett långt välbehövligt bad och sen lade jag mig redan kl 20. Har dock sovit oroligt och varit uppe flera gånger inatt. Bebisen borrar och trycker på och det känns som det är på g när som helst. Drömde inatt att jag födde en mörkhårig flicka och fl tog bara en timme men i drömmen mindes jag inte sj fl utan fick den berättad för mig då jag hade hög feber och födde fast jag var sjuk. Förmodligen oro inför att förlossningen ska starta i samband med att jag drar på mig en av  alla sjukdomar som går nu. Inte kul att föda barn och tex ha vinterkräksjukan samtidigt... 
 
Jag ville att bebisen skulle stanna inne till slutet av Jan då jag hade lite att ordna med och dessutom innebär det att hen kommer förbi 34 fulla v vilket innebär att lungorna är färdiga att möta världen. Nu är jag i mål så nu kan bebben komma när den vill. Den får dock gärna stanna tills efter nästa helg så vi får möblerat klart barnens rum och jag hinner ha min babyshower som gravid ;)