Michelle Rosenstedt

Tomtedräkten inköpt!
Så ja pappa, nu har jag köpt din outfit inför jul. den kostade 48 kr på cheapy så du får ta det som det är, men efter ett par glas whiskey skiter du nog blanka fan i kvaliten på tomtedräkten, haha! Åh, ser så fam emot julafton, och från och med imorgon är vi alla fall inne i rätt månad. Och det är bara 10 dagar tills ni kommer, vad tiden gått fort och som jag längtar efter er. Idag var jag o Jimmy o handlade det sista byggmaterialet till stugan, hoppas på att bli HELT klara om ett par dagar så vi bara kan hålla jul sedan när ni kommer, ska bli kul att visa det för er hur det blivit. Vi handlade på Lidl idag, 4 fulla kassar mat för 700 kr, jag gillar Lidl.! Okej många skriker "nej, jag skulle ALDRIG köpa mat på Lidl, köttet där är ju inte svenskt..." so? man ska ju inte snacka med köttet och vad är det som säger att tysk kvalite skulle vara sämre än svenskt? nej, jag tror snarare tvärtom i så fall. Så dagens ros går till Lidl.
Dagens ris går till... ah va fan, vi säger A-kassan igen, dem förtjänar det, eller nä. jag rättar till månadens ris istället för dagens. idioter är vad dem är!
I måndags var jag och Thyra hos My, eller inte hos henne men med henne i hennes systers hus som hon passar. Wow vilket hus! helt nybyggt med öppen planlösning, i like a lot=) Thyra blev helt till sig av hundarna och när vi kom inannför dörren sa Thyra "vov, vov" hela tiden sen jagade hon dem och slog pudlarna med en ballong i huvudet.

vilken stor elefant!!, mamma jag vill upp på den.

tjohoo!!

fin Vovve!

Thyra ger sig på den minsta i skogänget, dvs Thyras oskyldiga små dojjor. Tur my kom till undsättning innan dem förvandlades till smulor.


My och Thyra tar en svängom till den inbyggda musikanläggningen i det coola huset.

Mamma, jag börjar bli hungrig. Skynda er med maten!

Efter maten kunde man springa av sig alla kalorier i alla trappor som fanns i huset till Thyras stora förtjusning, inte konstigt att den tösen är en sådan liten speta. Ligger fortfarande mellan storlekarna 74 och 80, så aktiv som hon är kommer hon ju aldrig lägga på sig ett onödigt gram. Tänk om man själv vore lika aktiv...


Och en annan sak, såg Idol förra veckan när dem skulle sjunga en hyllningslåt till ngn dem älskade. Moa sjöng till sin storebror... Syskonkärleken lös genom rutan och träffade mig rakt i hjärtat. Jag var tvungen att stänga av tvn och sen bara kom tårarna, dem var lika tighta och kärleksfulla till varandra som du och jag brukade vara Chistoffer. Du skulle bara veta hur otroligt mycket jag älskar dig brorsan, den rena och villkorslösa kärleken jag känner till dig kan bara personer som själva har syskon förstå. Den är så otroligt stark och djup... hade jag varit med i Idol hade jag valt att sjunga en låt till dig. Vilken jag hade valt? Hakuna matata såklart, budskapet i den låten passar vår situation bäst;) du är saknad... och evigt älskad// syrran