Michelle Rosenstedt

Skåne!
Då var vi äntligen framme, jättetrötta men hela och rena :)
Jag har i princip inte sovit alls inatt, bara vridit och vänt mig och för att hålla mig vaken har jag druckit litervis med kaffe under dagen så jag får väl se om jag kan sova denna natten med tanke på allt koffein.
Jaja, Oliver har tagit sitt första steg idag.
Och jag missade det!??! AARRGGGHHHHH!!
Jag tog morfars bil och körde ner för att handla lite välling, blöjor m.m och när jag kommer tillbaka 20 min senare fick jag omtalat för mig att Oliver för första gången tagit ett steg och stått kvar, alltså ett helt steg UTAN att ramla. Han har tagit ett steg fram förut men dratta på ändan men denna gången blev det fullbordat.. och var inte här :(
Men jag är glad för morfar, majvis och mammas skull att dem fick vara med om det.
Han är exakt 10 månader på fredag.
 
Ikväll sover vi här, Majvi ska bjuda på nypotatis.. mmmm.. som jag längtat efter skånsk nypotatis!! Det godaste som finns :))) jag ska FROSSA ( "det gör du ju alltid" vet jag att du tänker nu pappa)
 
Imorgon hämtas Thyra av farmor som ska ha henne ända tills söndag kväll, det blir verkligen en långweekend i Blentarp för henne, ska bli kul för dem både med lite kvalitetstid och Thyra har ju blivit stora tjejen nu ju. 100 % blöjfri, kan cykla och räkna till fem. Det var 3 månaders sedan sist dem sågs, farmor kommr nog tycka hon blivit jättestor!
 
På lördag vankas bröllop, som jag LÄNGTAR!! världens gulligaste par ska bli ett :)
Det ska verkligen blir skönt att få vara 100 % barnledig, jag behöver inte ens upp på morgonen eller ge välling på natten, jag har BARA mig själv att bry mig om. Sist jag var barnledig på detta vis var för nästan ett år sedan när jag o JImmy var på kryssning och mormor hade barnen hemma i Everöd.
 
Jag hade ju dock faktiskt önskat att min make kunnat dela denna dag med mig, men man kan ju inte få allt här i världen.