Michelle Rosenstedt

2 dagar kvar till valborg
Idag började jag morgnoen med en joggingtur medans jimmy gav Thyra fukost. Skönt och svettas lite och komma igång redan på morgonen. Har bestämt mig för att jogga en runda innan frukost VARJE dag nu, att det ska vara så sjukt svårt att gå ner i vikt.. Jag var helt övertygad om att allt trädgårdsarbete och promenader hade gett resultat men vågen har inte rört sig på 2 veckor. Men jag har i alla fall inte gått upp heller, det är ju alltid ngt...suck! Men i alla fall, uppenbarligen får jag ta i med hårdhandskarna, idag blev det en avokado till frukost och lax och broccoli till kvällsmat och däremellan dricker jag vatten och äter frukt. Nu jävlar! (med undantag för valborg)
Vi åkte till öb idag och köpte engångsartiklar, sen åkte vi till växthuset och beställde bröllopsbukett,det kommer vara lila rosor, lila orkidéer, bröllopslöja och murgröna sen blev det bvc och spruta för Thyra. Stackars Thyra, hon blev så ledsen. På gränsen till otröstllig, hon bara snyftade och grät. Nä, spruta tycker hon inte alls om. men vad ska man göra? det är ju ett nödvändigt ONT.
Grannen har sålt sitt hus (sorry mamma) så vi var där över och köpte saker, bland annat ett insatsrör till skorstenen för 4500:-!? så nu kom vi billigt undan. Sen köpte jag en ny garderob till hallen och ett cykelställ.
Jimmy har målat klart garaget och nu ska vi bara byta vattnet i dammen så är vår tomt tipptopp!
Här kommer ett par dagar gamla bilder på när min underbaraste Tess var på besök
Den här bilden är tagen hos Linda o patrik (grannarna)
Dem bjöd oss på hemmabakade kakor och kaffe
Apan sitter i buren=) Kompostgaller fungerar alldeles utmärkt som lekhage, på detta viset kan Thyra vara med ute utan att vi behöver passa henne konstant och hindra henne från att stoppa allt i munnen. Hon är jättenöjd i den!
Hon ser svettig ut, men det är solkrämen hon har överallt som ger den illusionen, hon har solkräm även i håret eftersom hon vägrar ha solhatt på sig.