Michelle Rosenstedt

Äntligen uppdatering

Jag har kommit fram till att jag är en periodare när det gäller typ.. allt! det är liksom en del i personligheten, så  därför ni får finna er i att jag har perioder är jag bloggar ofta och perider är det inte händer någonting. För sån är jag, finns två lägen. av o på. Det är likadant med allt, mina intressen går också i perioder. Men nu är jag inne i en bloggperiod igen, ska försöka hålla det liite jämnare för er skull. Men här kommer en sammanfattning av jul och nyår:


På lillejul åkte vi till Farmor och åt mat o bytte lite klappar. Jättegod mat som jag tog lite insperation av när jag hade nyårsmat hemma sen. Det var trevligt som vanligt, tack för alla fina klappar farmor! Thyras påslakanset passade helt perfekt in med hennes färger i rummet och den där mysdräkten har hon redan haft nytta av flera gånger. Presenkortet jag fick på Hm resulterade i hela 5 plagg?! ja, så är det när man är liten o kan handla på barnavdelningen när det är REA=)

Julafton
Roger, jimmys pappa och mina föräldrar och andreas lööw hade en riktigt rolig jul ihop. Lite annorlunda sammansattning gäster, men det blev lyckat! God mat och trevliga spel. Thyra var inte ett dugg rädd för tomten! det trodde jag hon skulle bli, men nej då. Det slutade med att hon satt i tomtens knä och hjälpte han o läsa på paketen.
 


Jag o min älskade mamma gjorde julmaten medans grabbarna drack glögg o titta på kalle anka. Det blev ett riktigt smarrigt julbord.
Jag blev jättenöjd men mina klappar, fick en hel uppsättning med kläder av mamma och jättefina parfymer och ett halsband jag kan matcha med det mesta, tack! av jimmy fick jag en pumatröja och en klocka och han fick ett spel av mig som han letat jättemycket efter.

Juldagen
Då åkte vi till moster och hennes familj i Ystad. Det var riktigt roligt där med, barnen leker så fint tillsammans och Bea är så himla duktig med Thyra. Dem bjöd på julmat, snaps vin och öl så det blev en riktigt julfest där med! Annika bjöd på ett riktigt fint Amaronevin. Det blev spel där med hela kvällen, vi körde inte hemmåt förren klockan var runt 12 på natten.
 
Den här fina klänningen fick Thyra i julklapp av mig och JImmy, dock bajsade hon utanför blöjan (julmaten som kom då) så de fina strumpbyxorna och den fina bodyn blev mer bruna än vita. Mamma fick en plastpåse av Annika som hon lade kläderna i, sen lade hon dem utanför dörren för det inte skulle lukta. Så klart glömde vi det sen när vi åkte hem och Håkan hade dagen efter trott det var en bajsblöja och kastat dem..=( jaja, hon var fin den första halvtimmen i alla fall..

Alma o Thyra


Annika o hp hade x-box kinnect som vi spelade allihop, det var riktigt häftigt!

Alma var tomte och delade ut paketen. Thyra fick lite tillbehör till sin spis och en doktorsväska och jag o jimmy fick presentkort på en resturang (perfekt när vi firar 7 år i februri) och en skål. Tack!

Annandagen
Eftersom jag nu hade druckit snaps på julafton och vin på juldagen hos Annika tänkte jag att jag tar ett gravtest för säkerhets skull nu inför Nyår så jag inte fortsätter dricka om jag nu skulle vara det...

och det visade sig att det var jag! Det finns kanske dem som tycker att det är oplanerat att skaffa ett barn till nu när vi båda är arbetslösa. Men detta var faktiskt i allra högsta grad planerat. Ända sen jag o jimmy träffades har vi sagt att vi inte ska ha mer än 2 år mellan barnen, för det är det ultimata för att dem ska ha gläjde av varandra. Nu blir det 2 år och 3 månader mellan dem och mycket längre än så skulle vi inte vilja vänta. Sen är det så att både jag o Jimmy är unga och driftiga och vi kommer liksom inte vara arbetslösa resten av våra liv. Det är sådant som löser sig, viktigaste är att vi är friska och mår bra och kan ge våra barn all kärlek i världen. Det är viktigare än att vi kanske inte har råd att köpa det dyraste åt våra guldklimpar och att vi får äta makaroner o falukorv ett bra tag=) Skulle vi vänta till vi båda har fast jobb skulle det kanske dröja 1-2 år till och då blir det 4 år mellan våra barn och då kommer dem inte alls ha roligt med varandra och leka tillsamans på samma sätt och det får dem lida av resten av sina liv i så fall. Nej, vi tar ett par fattiga år nu i början, det valet har VI gjort och det är vi nöjda med.

Nyår
Vi skulle blivit fler med de hoppade av, någon skulle jobba och någon skulle till någon annan. Så det blev "bara" familjen. Men det blev helt perfekt ändå. Det blev en mysig hemmanyår med väldigt god trerättersmiddag. Vi tolvslaget gick vi upp på cykelstigen bakom huset där vi såg bäst och det var ett jäkla smällande med raketer så vi var jättenöjda och Thyra blev inte rädd för dem heller, hon var bara faschinerad.

Jag o mamma hade likadana nyårsklänningar, jag fick den av mamma förra året men då var jag för fet för att kunna knäppa den. bättre gick det nu, men nu ska man snart bli fet igen. haha!

Vår fina lilla prinsessa!

Uppdukat för fest! mamma hade köpt trisslotter till oss alla att skrapa, av 4 lotter var det vinst på 3 !? nitlotten fick pappa=)

Så ja, nu har jag uppdaterat julen så nu är jag ikapp!
hej så länge