Michelle Rosenstedt

Två-årig bröllopsdag!
Idag har vi varit gifta i två år. Vi har 8 händelserika år bakom oss men de senaste två äktenskapsåren har det varit både turbulent och väldigt mycket som hänt. Ett mirakelbarn till har fötts och vi har ju gjort vår livsomvändade flytt 300 mil upp.
Så nu är vi här, i Kirkenes, norr om polcirkeln, i ett underbart naturområde, med två friska fina fantastiska barn, i en toppmodern superfin lägenhet, med pengar på sparkontot, och framtiden strålande framför oss och med världen framför våra fötter. Vi älskar livet, varandra och framförallt våra fantistiska barn!
 
Vi är ett bra team du och jag Jimmy!!

Så vad händer en dag som denna då?
Ja eftersom det är jag som är "mannen" i vårt förhållande och mest romantisk så ska jag överasska Jimmy med trerättersmiddag när han kommer hem, och efter maten ska jag prata fint med Heidi och be henne komma över och passa barnen en timme så jag och Jimmy kan gå och bowla, som om inte det vore nog har jag köpt en telefon till JImmy, en likadan som jag har eftersom  han kan den, denna tänkte jag gömmma och göra en skattkarta till och sen såklart ska det finnas en bukett rosor med ett fint skrivet kort i, tända ljus och en flaska fint vin på bordet förutom maten när han kommer hem.
 
Tänk.. vilken fantastisk kvinna den mannen har alltså... ;)
 
GRATTIS PÅ TVÅ-ÅRSDAGEN ÄLSKADE JIMMY!!!!