Michelle Rosenstedt

bekräftelse.
Nu har jag jobbat i min butik i 1,5 månad. Jag har jobbat dag och natt. Igår tex var jag där från 07-22  för att köra till jobb igen idag kl 06. 
Jag sliter både praktisk och mentalt. Jag håller på att ändra om rutiner, bygga system och arbetar med den psykosociala arbetsmiljön. 
 
Det känns som att jag varit där i 6 månader och rent arbetstidsmässigt kan det nog stämma att jag komprimerat 6 mån arbetstid på 1, 5 månad. 
 
Men jag har en vision och det visionen driver mig. I mitt huvud vet jag exakt vilken butik jag vill ha, hur den ska se ut och hur den ska drivas. Det kommer bara ta mig mycket tid och mycket arbete att nå dit. 
Ni som tror att chefer sitter på arslet och vänder bland för en hög lön kan kyssa mitt feta arsle.  Ni har ingen jävla aning om vilket slitgöra det är uppe i toppen, så jävla bra betalt är det inte heller. 
 
Men mitt slit har gett resultat. Idag var distriktschefen på besök och han såg vilka enorma förbättringar jag redan åstadkommit. Han hade höga förväntningar på mig och dom hade jag tydligen överträffat. Han är mycket nöjd och det känns enormt skönt att höra. Jag får även mycket positiv feedback både från kunder och personal. 
 
Så det var med gott samvete jag tar helg och firar valborg imorgon :) 
 
I veckan har jag även hunnit med att ta truckörkortet 
Oliver och hans bästis Gustaf som följde med hem efter dagis. Grabbarna bus!