Michelle Rosenstedt

Bea 13 år
Jaha då var hon tonåring. Herregud vad tiden går! Men man ser tydligt förändringen,  hon är inte längre ett barn utan en mycket ung kvinna. Ska bli mkt spännande och intressant att se hur livet blir för henne. Hon gillar att sy och är duktig på det så hon kanske blir klädesdesigner. Hon fick i alla fall en ny symaskin av mig för att hålla igång intresset.  Hoppas hon fortsätter sy kläder :) 
Zelda var kalasets mest lysande stjärna. Bea och hennes kompis Ebba hade jättefin hand med henne.  
 
Hon var lite rolig, när hon åt en kanelbulle körde hon långfinget rakt ner i mitten på bullen sedan lyfte hon en så och åt den som en klubba. Fiffig tjej! 
 
Det var trevligt som vanligt men det blev lite mkt vin för min del... Annika hade en jättefin duk som hon var rädd om. Men man kan inte ha fina dukar och bjuda mig på middag ;) Vin, kaffe och pesto ligger på den duken nu. Herregud alltså, jag får köpa en ny duk till henne och sen ska jag INTE dricka vin efter en hård arbetsvecka och dåligt med sömn. Men, men. Shit happens. Jag bjuder på den! 
 
Idag var vi ute med barnen och kaninen kom ut för första gången. Helt överlycklig var han! Älskade lille skrutt. 
 
Äntligen vår! Så efterlängtat. 
 
Zelda fyller snart 1 år och vi har disskuterar fram och tillbaka hur vi ska göra. Vi jobbar ju som tusan och varannan helg jobbar jag och varannan Jimmy. Så vi gör nog så att vi slår ihop Zelda med Thyra så håller vi en stor födelsedagsfest i Maj istället. Bättre väder då också. 
 
Ja då var påsken över. Skönt med lite ledighet men samtidigt stressande för jag har inte tid att vara ledig egentligen.
 
Hoppas alla ni bloggläsare haft en underbar påsk! Kram till er.