Michelle Rosenstedt

Sugen på gröt
Idag var det lika hjärtskärande att lämna Thyra som igår, trots att vi verkligen försökte leka Thyra bort ifrån mig så klamrade hon sig fast och grät när vi gick. Jag gav det en halvtimme sen ringde jag o frågade hur det gick samtidigt som jag lystrade efter gråt i bakgrunden. Men jag hörde faktiskt inget och dem sa att hon var glad och då hade dem fruktstund. När vi hämtade henne var hon lika glad som igår. Hon hade sovit 2 timmar, ätit bra och roat sig med att springa upp o ned för en kulle, tydligen hade hon stått på öronen en gång men rest sig och fortsatt. När vi kom hem fick hon välling och jag satte migi soffan med kvällsposten medans thyra hoppade ner på rummet och tulta runt och lekte. Efter en liten stund om hon gåendes med lådan med grötpulvret och satte på bordet framför mig, hon hade öppnat skåpet och själv tagit ut det. Men eftersom hon nyss fått välling och jag snart tänkte börja på maten så sa jag -nej gumman, låt den lådan var. Hon tog lådan och gick ut i köket, jag trodde hon satte tillbaka den som jag sa till henne att göra. Men efter att det varit tyst liiite för länge gick jag ut i köket till henne o möttes av denna synen



Thyra hade gett sig på att göra gröt själv, hon hade lyckats få upp locket och satt och hällde ner pulvret i sin tallrik( och lite runt om, hrmm) Ja, ska man få något gjort får man göra det själv! det var bara till att asa fram dammsugaren. Underbara unge!
För övrigt är kaminen nu installerad o ska proveldas imorgon, allt rumtom är klart och vi ser nu fram emot en varm o skön höst.