Michelle Rosenstedt

Finbesök och jupyntat
När det var all helgona helgen så fick jag ett infall att bjuda fredik och Ulrika sam Annika och hennes töser på släktmiddag. Det blev sååååå himla lyckat, vi spelade spel och åt god mat. 
 
Efter mycket renovering och mkt jobb hela hösten är det mysigt och roligt att lägga mer tid på vänner och familj, det är ju trotsa allt det livet handlar om <3  Igår hade vi bjudning igen, då hade jag julpyntat så bjöd vi över grannarbs för glöggmys. 
 
Sedan har vi firat morfars födelsedag. Roligt att se att båda morfar och majvi var glada och livliga, kändes som förr igen, dom är så rara dom två <3 
Synd vi var trötta och fick köra hem redan vid 21 men barnen var trötta och började bli jobbiga och då åker jag hellre hem än låter dom förstöra för alla andra med sitt gnäll. Men tack så mkt för god mat och gott sällskap, älskar er! 
Sedan har vi haft en smäckad helg där barnen har varit på två barnkalas och på fredagen var det skoldisco. Tyvärr var Thyra sjuk så Oliver fick gå på discot själv. Men hade hade ju en av flickvännerna Sara som mötte honom i dörrren :) 
Och jag tränar vidare, tyvärr har jag tappat lite motivation och jag står ganska stilla på vågen nu. Men hellre stilla än uppåt.... tror det är nu när det börjar bli kallt ute och man inte kan ut och springa längre elelr träna utomhus. Träningen blir så mkt bökigare då... tur man har gym på jobbet i alla fall. 
Och Yoga kan man ju alltid göra hemma. 
Elsa är en rikigt tiger, här bjuder hon på frulle ;) Söta kattskrälle! 
Till sist avslutar vi med denna, tycker den passar bra i dessa tider.... vi får väl se hur det slutar.