Michelle Rosenstedt

svar från intervjun
fick mejl idag, dem valde att gå vidare med annan sökande MEN dem ville att jag skulle höra av mig igen i nov om jag fortfarande var intresserad då dem ska rekrytera då igen och jag var fortfarande intressant för tjänsten. Förmodligen hade dem valt mig redan nu om jag inte var en ammande spädbarnsmorsa, när dem frågade om jag kunde börja jobba direkt svarade jag "ja, om ni vill. Men om jag får lägga in ett önskemål börjar jag gärna på 75 % och sen övergår till heltid eftersom jag helammar.Men det är bara ett önskemål, se det inte som ett hinder. vill ni at jag börjar redan nu så löser det sig, jag får bara springa och mjölka i vasken på rasterna" kanske inte det bästa svaret, haha! men det är snällt att dem ändå tar hänsyn till det och ger mig en ny chans i nov istället. Då har jag en månad på mig att dra ner lite på amningen och gå över lite till ersättning. Med tanke på vad vår lille tjockis äter så kommer jag ha mjölkstockning deluxe första arbetsdagen annars så det är bara bra. 
Nu sitter jag på miroi, ska egentligen sitta här två halvdagar men eftersom jag är jag har jag ganska lösa tyglar så jag går hit och fyller i 8 timmars närvaro sen sitter jag här och bloggar och googlar en timme sen drar jag hem. 
Möjligtvis tar en kopp kaffe med lärarna som faktiskt är himla trevliga och njuter av att ha lite egentid, kanske skulle svängt inom solariet på hemvägen.. Nu när man är smal får man ju försöka hålla sig brun och snygg också ;) ska nog köra inom bolaget och köpa några bir till Jimmy, det är ju ändå fredag. 
 
Nästa fredag ska jag ha "mokenåterträff" för er som inte vet hade jag ett bästisgäng mellan tredje klass och nionde klass som bestod av mig, mia, matilda och martina. Vi tre som alla börjar på bokstaven M lekte alltid vid ett träd som vi hängt rep och gungor i, en stor märkig bok. Boken plus bokatsven M blir.. MOKEN. Vi hade till och med en liten logga för vår klubb. En gång om året ses vi, sist var det hos Mia och denna gången har jag ebjudit mig. Så det blir lite god mat, vin och sen ska vi frossa i min minneslåda. 
 
Thyra började bli förkyld igår så  jag pumpade ut lite bröstmjölk som innehåller massa nyttigsa saker för immunförsvaret som jag gav henne i hennes nappflaska. Idag är hon nästan helt frisk. Tänk vilken mirakelmedecin jag går och bär på. Häftigt det är alltså.
 
Nä, nu ska jag nog gå o ta mig en kaffe