Michelle Rosenstedt

Den katastrofala flyktingpolitiken
Nä nu måste jag säga mitt!
 
Just nu flyr miljoner flyktingar IS härjningar, dem slaktar, dödar och våldtar. Jag förstår att dom flyr, vad är valet?!
Hela europa måste ta sitt medmänskliga ansvar och ge dom skydd.
Nä, det innebär inte att vi ska ge alla egen lägenhet, mobiltelefon, dator, I-phone och tusentals pengar i bidrag utan krav på motprestation i vårt lilla land som våra idioter till politiker gör just nu.
Och det säger jag inte för att jag är en rasist som inte vill ha hit utlänningar utan för att det inte är en hållbar situation el en långsikigt lösning för varken vårt land el för flyktingarna själva.
Självklart ska vi ta emot en och annan men då bara dom som faktisk har störst möjlighet att ge tillbaka till samhället, alltså högutbildade el människor som verkligen VILL integreras och ta del av vårt kristna demokratiska samhälle. Dom som snackar om att det är BRA för samhällets nationalekonomi att ta in invandrare pratar sanning med modifikation, det är bra med arbetskraftinvandring ja, men det gynnar inte landet att importera arbetslöshet. Det säger sig själv att ju fler som lever på bidrag ju större börda för samhället ekonomiskt. Hur kan man så korkat tro något annat?!
 
Så vad gör vi då med alla miljontals flyktingar, hela Afrikas 850 miljoner människor kan inte bo i Sverige.
 
Jo, min lösning är att bygga upp flyktingläger precis på andra sidan gänsen i första bästa fredliga land där vi alla hjälps åt med mat, dryck och kläder till flyktingarna samtidigt som Nato, Usa, Ryssland, Kina och andra länder med bra instatssyrkor bekämpar Boko Haram, IS och andra tyranniska organisationer/regeringar så det blir fred i deras länder och sen får flyktingarna tillsammans med stöd och bistånd hjälp att bygga upp sina nationer igen med demokratiska och sekulariserade byggnadsstenar. Detta vore en bra lösning för hela vår planet.
Just nu släcker vi bara bränder, vi måste angripa själva grunden till elden.
 
Att hålla på att kasta skit på SD och bråka om småproblem löser absolut inte ett skit, engagera er i flyktingarna på rikigt istället jävla "antirasister" om ni nu vill göra en insats.
Såg på Facebook idag att Özz Nujen den idioten lagt upp bilder på drunkande småbarn med texten "Här kommer bilder på de ensamkommande skäggbarnen som SD kallar dom"
Jag förstår vart han vill komma och vad som är hans poäng, problemet är att han gör en halmgubbe. Ingen har påstått att barn som de på bilden inte är "rikitga barn". Det är INTE sådana man syftar på när man pratar om skäggbarn. Utan de är dom 20-30 åringa män som kommer hit och påstår sig vara 15 och ja dom finns, det har till och med inträffat att vi skickat ut dom som har blivit påkomna och det finns det bevis för. Dessutom retar sig ju folk på dessa män eftersom dom tar den platsen en 7-årig flicka kunnat få istället det är ju just dom på bilderna som Özz lade upp som vi VILL hjälpa. Sådan jävla idiot han är alltså...