Michelle Rosenstedt

Jag är på väg att bli en tjockis
Det kvittar hur jag gör. VARJE dag tar jag en promenad på lunchen med chefens fru och jag har uteslutit kolhydrater och socker och äter bara fisk, sallad och ägg, resultatet denna vecka är 300 gr upp...
Min naturliga förbränning blev helt skadad efter p-sprutan. Från en snabbare förbrännig än normalt till en helt obefintlig förbränning. Jag ger snart upp alltså, det är nästan bud på att bli en av dem där karaktärslösa människorna som sitter med sin hamburgare inne på burger king på två stolar, en på var balle, och skyller sin vikt på dålig ämnesomsättning. Det hade i alla fall varit godare än att knappra på salladsbladen till ingen nytta.
Jeansen i garderoben blänger surt på mig.
Vad ska jag göra? Föda barn igen? Det funkade ju sist.. Men man kan ju inte skaffa barn för att man ska få en gratis viktnedgång, haha!... eller? ;)
 
Jag har mystiska blåa sträck på skärmen, jag tror jag vet vem den skyldiga kan vara. Kanske lilla Thyra på bråkmakargatan? Jaja, jag får skylla mig själv som lämnar en bläckpenna framme med datorn i samma rum
 
Nu har jag och jimmy kommit på nya planer (mkt oväntat), vi tittar nu på olika typer av verksamheter. Bed and breakfirst, cafeér, slott, vandrarhem, mm.
Önskar att man kunde levt flera liv, det är så mycket man vill åstadkomma, alternativt haft obegränsat med pengar så man kunde gjort allt på samma gång.
Ingen kan i alla fall säga att vi saknar driv och mål.  
Och som man säger, siktar man mot stjärnorna når man himmlen.
 
Kirkenes ligger  dock inte i himmlen, det ligger vid världens ände.
E4 börjar i Rom, går genom hela Europa och slutar... i Kirkenes.
Det tycker jag i alla fall är rätt roligt, så när någon frågar mig vart vi ska flytta så svarar jag -Till slutat av E4:an
OM det nu blir så, vi ska inte ropa "hej" ännu. Inget är påskrivet och klart.
Världens nöjdaste unge som blir mer och mer lik sin far (men söt ändå, hehe)
Trodde i ett par månader att jag skulle få ett barn som likna mig, men ikke!
Ska försöka övertala min ägg att skjuta till lite mer DNA på trean sen.
 
I vilket fall som helst är båda mina kids underbart söta i alla fall TROTS att man inte kan se vem som är mamman. Pappan är det däremot ingen tvekan om. ..
 
Kommer nog inte hinna blogga mer nu förren tidigast lördag kväll när vi är installerade på Hotellet vid slutet av E4:an. Men då lär det blir ett låååångt inlägg som kompensation med massa bilder från resan upp, så håll utkik!
Nu ska jag lägga mig, gäller att få så mkt sömn som möjligt innan vi ska nattbila till Oslo på fredag.
Natti, natti!!