Michelle Rosenstedt

V. 39
Jag vill föda NU. 
Skit drygt med denna väntan. Ska försöka tjata mig till en hinnsvepning hos barnmorskan imorgon och ska ta div huskurer så hoppas jag det sätter igång innan helgen. 
 
Någon som såg Åkesson hos Skavlan? Vissa tror att upprördheten och anmälningarna mot programmet beror på att en massa SDARE och "nättroll" stör sig på att Jimmy inte blev behandlad med silkesvantar. Men det behöver han väl inte bli bara för att man tycker han kunde behandlas som alla andra gäster? Allt det där tjafset om vad idioter inom partiet uttryckt som sen Åkesson ska stå till svars för kan vi ju redan och det är så himla uttjatat. Jag hade hoppats på att få veta mer om personen Jimmy och just Skavlan brukat göra just personliga och annorlunda intervjuer. Vad är Jimmys bakgrund? Roll i skolan? Hur och när kom han in i politiken? Hade varit mer typiska Skavlanfrågor än de som kom upp. 
Sen exemplena på de "rasistiska" uttalanden var ju bara dåliga. Han som jämförde tiggarna med egyptiens gräshoppsINVASION jämför ju inte rumäner med gräshoppor utan vill dra en liknelse av just INVASIONEN och vi HAR ju fått en galopperande invasion av tiggare i landet el är det någon som missat det? Hade funnits mkt bättre exempel om Fredrik nu är så enaförklämd för att lyfta fram att det finns rasister i partiet vilket verkligen inte har något som helst nyhetsvärde då vi alla redan vet det. 
Dessutom uppträde Skavlan irriterat och oproffsigt. Han lyssnade inte färdigt, ställde inga följdfrågor utan avbröt, skruvade på sig irriterat och himlade med ögonen. Och vad var grejen med att tömma alla andra gäster på stolarna innan Jimmy kom in? Har jag heller aldrig sett förr. Nä det var en dålig och pinsam intervju helt enkelt. 
 
Är enig om att nämndemän bör avskaffas. Inte bara för att det finns dom som ogillar muslimer och Zigenare utan för att det finns minst lika många som hatar kapitalister och nationalister och tjocka och smala. Nämndemän är okunniga amatörer som inte har i en rässprocess att göra då dom dömer efter personliga åsikter och känslor och inte efter lag och rätt. 
 
Avslutar med en härlig syskonbild 💖