Michelle Rosenstedt

Bästa sportlovet
Thyra upplever just nu världens bästa sportlovsvecka ihop med mormor, Ola och Hanna på Teneriffa. Jag får uppdateringar om hur hon ligger i poolen och softar och äter på uteserveringar. Tack för att ni ger Thyra denna upplevelsen och så härligt för henne att få resa med bara sin älskade mormor. 
 
Oliver har också lite semester här hemma.  Vi försöker skämma bort honom lite som kompensation. Redan när vi lämnade Thyra åkte han och jag till leksakasaffären och sen tog vi en fika. 
 
Idag har jag vabbat. Zelda har hög feber, förmodligen pga tandsprickning då hon inte har andra symptom. Hoppas hon är bättre imorgon. 
 
Jimmy har klarat sin grundutbildning till ordningsvakt. Nu ska han "bara" klara språktest, fystest och psyktest hos Polisen på tisdag. Samma tisdag ska jag till Värnamo på jobb så vart vi ska trolla bort barnen vet jag inte men det löser sig. 
Här har vi hämtat hem Jimmy från Boden. 
Zelda är TOKIG i att dra ut alla blöjor och pennor i skåpet. 
Förra helgen var en riktigt skön helg. Först brunch på lördag förmiddag när jag lämnade Thyra och sedan åkte jag till Eko hallen och köpte lite ny inredning till hemmet. 
Grönt, grått och koppar kör vi på nu. 
 
Just nu hinner jag inte uppdatera bloggen så ofta. Känns som jag bara jobbar, äter, skiter och sover just nu och värre kommer det bli. Men trots allt jobb har jag lärt mig att stressa ner i mitt inre, exemen, PPPn och käkspänningarna har gått tillbaka. Jag jobbar lite med midfullnes, att vara här och nu och inte tänka på allt jag ska. 
 
Är ledig i helgen. Inget speciellt planerat mer än ett politiskt årsmöte på lördagen.