Michelle Rosenstedt

Filminspelning och muskelprestation
Ja det har varit en mycket händelserik vecka.
 

 
För det första har utfysen varit, jag är ju med i en fitcamp på 8 veckor, vi kroppscannas före och efter samt att vi gör ett fystest, flest förbättring av armhävningar, benblj, situps m.m på 2 min vinner.
Visserligen ökade jag kraftigt, första gången gjorde jag 63 benböj på 2 min, på utfysen gjorde jag 95 st på samma tid, men jag trodde inte jag skulle vinna. Jag var så stolt och nöj i mig själv. Ngt som är ännu cooolare är att på infysen så var jag helt slut efter, hade sådan träningsvärk att jag inte kunde gå på flera dagar typ. Denna gången hade jag knappt kännbar värk, trots att jag gjorde fler. Häftigt att se musklernas potential förbättras så avsevärt på så kort tid.
 
Jag tog i alla fall hem i princip allting, enda jag "föll" var 1:platsen för störst viknedgång, där kom jag bara på andra plats.
 
Den 11 nov börjar nästa camp, en lite kortare, bara 4 veckor, mend denna gång ska jag fan knipa 1:platsen ;)
 
Sen har jag varit på mitt första statistjobb nere i Malmö, för en film som ska sändas på SVT nästa år och som heter Tsunami. Jag har rollen som journalist som jobbar på en tidningsredaktion. Det var rikigt kul och intressant. Men lång dag, vi jobbade från 11-23.
Men nu kan man checka av det från sin bucketlist ;)
 
Jag är också i startgroparna för att starta eget, har börjat med en hemsida för att kolla intresset.
Ni får gärna spana in den: miro.heymo.se (inget "www" framför)
 
Thyra är så häftig, hon slutar aldrig förvåna. Jag satte henne på gymnastik för två veckor sedan, hon är redan bäst i gruppen trots att hon är helt ny.
Igår skulle jag väcka barnen, klockan var 06. Men Thyra sov inte, hon var i full färd med att sy ett hål på sin tröja. Lillgammal eller?! Troddde inte ens hon kunde sy...
Hösten har kommit med besked nu, usch vilka kalla, regniga dagar vi har.

Men det hindrar inte oss från att kura på våra uteplats med lite grillkorv och avrm oboy. På bilden ser ni Gustav, vår lilla hustomte ;)