Michelle Rosenstedt

Thyra 2 år idag!
Idag fyller min alldeles egna prinsessa hela 2-år. Tänka vad tiden går fort..

Hon fick en sagobok av mig imorse och en delikatobulle med ett ljus i till frukost. Hon blåste ut ljuset på första försöket, det är jätteroligt att hon lärt sig blåsa ut ljus. Framförallt till helgen när alla släktingar är här och hon får en massa ljus på tårtan, såvida hon inte blir för blyg för att blåsa då. Min annars så uppmärksamhetsjuka tjej har börjat bli blyg när för många tittar på henne. Det är lite konstigt, undrar vem det kommer ifrån. Jag minns aldrig att jag var blyg som barn, det måste ha hoppat över en generation. I vilket fall som helst så är det roligt att hon KAN blåsa ut ljus nu, det var dit jag ville komma.

Ser så fram emot denna helgen. Att fira Thyra nu när hon är mer medveten är lika roligt för mig som för henne. Att se hennes glädje och spänning är så underbart, att man lever genom sina barn är ingen underdrift..
Ikväll kom JImmy hem för att hålla helg, det firade vi med pizza på gärds köpinge. En pizza till Jimmy, en till Thyra och en kycklingrulle till mig. Pizzan jag valde till thyra var en sådan där med oxfile och bearnaise, det gick bra tills hon ätit upp sin slize för då pekade hon på sin mun och sa AJ! jag sprang till vasken o sköljde munnen och sen fick hon cola och dricka, det gick över och jag tog en tugga på hennes pizza och insåg att... det var skitstark! dem måste ha tappat pepparkaret eller nått, stackars tös. Jaja, hon fick en bit av jimmys pizza sen. Det är ju tur att hon är duktig på att göra sig förstådd.

Efter maten fick hon en tigermuffins och innan idag har hon fått ett kinderägg, fyller man år så gör man=)

Imorgon ska jag och jimmy köra o köpa hennes elbil som hon ska få på lördag, undrar hur hon kommer reagera när hon får den... åh vad spännande det är när ens älskade barn fyller år!


Stort GRATTIS till dig Thyra önskar mamma och pappa!