Michelle Rosenstedt

mammas tiger

Tigerns tecken (kinesiskt)

Tigerns tecken har en stor portion mod och positiv inställning, det är ett självständigt tecken som kan ta vara på sig själv. Tigern är inte rädd för att gå sin egen väg och vara lite rebellisk, den bryr sig inte om vad andra tycker. Han eller hon är passionerad, hetlevrad och kan ibland köra över andra, men tänk på att tigern innerst inne har ett väldigt gott hjärta. Men tigern tänker sig inte alltid så noga för. 

Folk födda i tigerns år är ofta populära. De har höga krav på sig själva och kan bli riktigt ledsna om de inte kan leva upp till sina egna förväntningar. Tigrar är tävlingsmänniskor och gillar utmaningar. De är naturliga ledare och sätter stort värde på stolthet. De är alltid på språng och är väldigt uppmärksamma på vad som händer runt omkring dem, tigrar har koll! 

Människor som är födda i tigerns tecken ger inte upp på grund av små motgångar inte, nej, de kör på tills saker och ting blir som de vill. Som alla andra stöter de såklart på bakslag även de, men de tar sig ur dem lättare än andra. Men de är också kända för att ibland fatta lite förhastade beslut. Även om tigern är en älskvärd varelse som verkar ta livet med en klackspark så kan humöret också snabbt vända. De är inte så förutsägbara som vissa andra tecken, t.ex. oxen. 

Är man född i tigerns år gillar man att sticka ut och vara annorlunda. Man tycker om att prova på nya saker och lär sig nya saker snabbt. Tigrar är lite rebelliska och går sin egen väg helt enkelt. De är generösa och väldigt spontana.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Så fort jag får råd ska jag tattuera in namnet Thyra tillsammans med en liten tiger.
jag är hare och jimmy är gris.