Michelle Rosenstedt

härlig fredag!
I fredags var det dags för bjudning hos Calle o Linda i Åhus igen, lika trevligt som vanligt. Vi har liksom en "grej" som bara blivit att vi alltid bjuder varandra på tre-rätters middag, sen blir det spel och alltid blir det långt in på nätterna innan vi kan slitas från varandra. likandant varenda gång och det finns inte en detalj jag vill ändra på=) Nästa gång är det vår tur men vi väntar tills det blivit lite varmare så vi kan sitta ute. Denna gången bjöd dem på en sjukt mustig och god kycklingryta.. mm. Här kommer betygen Linda á la "halv åtta hos mig"
Förrätten: 7/10
Varmrätten: 10/10
Efterätten:3/10
Kvällen som helhet: 9/10
Då får vi se vad jag kokar ihop nästa gång;)


Här var det samling på toaletten, Thyra blev väldigt förtjust i gitarren hon hittade på Millies rum.

Världslösande disskusioner (högtalare och surroundljud) över ett glas rött mellan våra männ.

Mycket intressant att se på när kompisen får tänderna borstade. Thyra fick vara uppe lite längre än Millie för hon sov så bra middag tidigare på dagen.

Pippi Långstrump och lite gottis är en bra avrundning på kvällen.

mmmm... hela käften full såklart! haha, mammas gottegris.

Jordgubbar är smaskens.

Sen ville Thyra sitta i Calles knä och rita lite.

När alla barnen sov började vi spela charader..
..
...som jag och Linda vann överlägset, dem hade inte en suck av en chans=) efter två vinnande omgångar tyckte vi motståndet var för svagt (men dem förlorade ju bara för att de fick sååååå svåra ord jämfört med oss..) så vi lade spelet åt sidan och disskuterade Lindas hjärtefråga "jämställdhet och genus" och den disskussionen fastnade vi i 3 timmar. Men det är ett oerhört intressant ämne och det finns oändliga aspekter på det och en massa sidospår så den disskussionen är inte över ännu. Att vi till sist bröt upp halvt två på natten var pga av att Calles ögon gick i kors inte för att vi inte hade mer att prata om, men vi tar upp tråden igen nästa gång mina vänner. Tack för denna gången!

Ikväll är Jimmy på 30-års fest hos Danne i blentarp. Vi var bjudna bägge men vi fick ingen barnvakt och jag är inte jättesugen på fest som gravid direkt. Jag har det såååå bra här hemma men min älskade lilla flicka, hon ligger här brevid mig just nu och snarkar sött. Hon o jag var hos jenny innan ikväll och åt middag med henne och barnen, Och vilda i Thyra fick leka av sig lite.

cooola brudarna!!!